Vino alături de noi!

Descarcă formularul de adeziune, completează-l și trimite-l la adresa de email comunicare@aaa.com.ro!

Te așteptăm în echipa noastră!

 

Citat – ideologie

Toate țările dezvoltate din această lume își încurajează antreprenoriatul și clasa de mijloc. În România, antreprenorii sunt captivi, în timp ce clasa de mijloc pare irelevantă.

Misiune

Misiunea noastră este de a moderniza legislația antreprenorială și de a crea o clasă de mijloc solidă, capabilă să facă față schimbărilor și provocărilor socio-economice tot mai complexe.

Viziune

Ne dorim un sistem legislativ modern, ne dorim stabilitate și predictibilitate, ne dorim un stat unde antreprenorul român este liber să își dezvolte afacerile și să ofere locuri de muncă bine plătite. Ne dorim o clasă de mijloc solidă și liberă. Ne dorim și merităm o Românie puternică, cu adevărat liberă!

Valori

În mod clasic, această secțiune ar fi fost “plină” de tot felul de cuvinte frumoase, speciale și simandicoase. Dar știm că v-ați săturat să auziți doar cuvinte frumoase.
Noi ne implicăm pentru că simțim că altfel nu se mai poate. Libertatea este o valoare mult prea importantă, iar noi simțim că o pierdem. Ne implicăm pentru că suntem persoane responsabile și asumate. Altfel nu am fi putut performa în lumea reală.
Hai alături de noi!

Contactează-ne

comunicare@aaa.com.ro

13 + 6 =