AAA luptă cu incompetența și susține antreprenorii români

A sosit timpul ca oamenii demni, care și-au demonstrat competența în lumea reală, să se implice în politică. A sosit timpul ca antreprenorii să se implice în politică!

AAA își propune să modernizeze legislația antreprenorială

Ne dorim stabilitate și predictibilitate, ne dorim un stat unde antreprenorul român este liber să își dezvolte afacerile și să ofere locuri de muncă bine plătite

Cum te poți implica

Implicare directă în partid

Dacă te-ai săturat de clasa politică tradițională, dar vrei totuși să te implici în politică, AAA este soluția ideală pentru tine. Aici vei întâlni oameni competenți, dornici de a moderniza legislația antreprenorială și de a susține clasa de mijloc.

Donații

Noi, antreprenorii, știm cel mai bine acest lucru: fără bani nu putem realiza mare lucru. Acest aspect este valabil și pentru acest proiect politic. Ne dorim o legislație modernă, dar avem nevoie și de susținerea ta financiară. Totul transparent, bineînțeles.

Propuneri legislative

Pentru asta suntem aici, pentru a moderniza legislația antreprenorială și pentru a întări clasa de mijloc.
Dacă ai o propunere de schimbare legislativă, nu ezita să ne contactezi.

Ce ne propunem

Ne propunem să modernizăm legislația antreprenorială și să întărim clasa de mijloc.
Ne dorim stabilitate și predictibilitate, ne dorim un stat unde antreprenorul român este liber să își dezvolte afacerile și să ofere locuri de muncă bine plătite. Ne dorim o clasă de mijloc solidă și liberă. Ne dorim și merităm o Românie puternică, cu adevărat liberă!

Cine suntem

Suntem un partid de antreprenori, care și-au demonstrat competența în lumea reală. Suntem un grup deschis, fără ierarhiile și clasicile cutume de partid tradițional. Suntem anonimi, la fel ca cei 2 milioane de antreprenori, captivi astăzi birocrației și impredictibilității legislative.
Suntem o construcție de grup, suntem o familie unită!

Punctual, ce ne propunem să facem!

Vom apela la o metodă străină mediului politic din România: munca în echipă!

Nu putem rezolva corect o problemă până nu știm, concret, în ce constă problema respectivă. Vom pune la dispoziție antreprenorilor din România o platformă unde să semnaleze aberațiile legislației de astăzi. Mai mult, vom organiza întâlniri periodice în fiecare județ din România.

Este imposibil să modernizăm legislația fără reprezentare în Parlamentul României. Din 2024, acest lucru se va schimba.

Alături de antreprenori și de experți, vom înainta propuneri legislative și vom moderniza legislația antreprenorială.

Implică-te alături de noi!

Fii proactiv! Implică-te alături de noi!

 

 

Implică-te!

Trebuie să eliberăm antreprenoriatul românesc. Implică-te!

Nu vom veni cu promisiuni deșarte și nu vom vinde vise. Ar fi o crasă lipsă de respect, atât față de noi, dar mai ales față de români.
Adevarul este că nu avem soluții miraculoase.

Vrem doar să eliberăm economia românească și să construim o clasă de mijloc solidă.

Valori

R

Libertate

Competență

l

Asumare

Responsabilitate

U

Transparență

Leadership

Noutăți cu și despre antreprenori

Revolta impotriva benzinăriilor

Revolta impotriva benzinăriilor

In iunie 2008, cotatia la titei era de 140,53 US $/baril, iar benzina in Romania costa aprox. 3.9 lei/litru benzina 95, ca medie. In aprile 2011 ajunsese la 113,8 US$, iar in benzinarii litrul de benzina 95 costa intre 5,2 - 5,6 lei. Au fost fluctuatii ca urmare a...

Orice formă de supra-taxare este greșită

Orice formă de supra-taxare este greșită

Încă o dată guvernanții ne demonstrează că sunt total rupți de realitatea țării pe care o guvernează. Încă o dată guvernanții decid, fără nicio consultare cu aceia pentru care iau deciziile respective. Încă o dată guvernanții aleg calea cea mai scurtă, deși toată...

Mesajul Președintelui

“Ne-am săturat de incompetență și nepăsare! A sosit timpul ca oameni cu afaceri și cariere, care au demonstrat în lumea reală, să se implice în politica românească.
Avem nevoie ca de aer de un mediu de afaceri cu adevărat liber, de o legislație prietenoasă și de un număr cât mai mare de antreprenori români. Doar așa vom putea crea o societate solidă, care să facă față schimbărilor socio-economice tot mai complexe.”

– Ion Ianuș

Contactează-ne!

 

comunicare@aaa.com.ro

13 + 2 =