Select Page
România are un nou partid: Alianţa Antreprenorilor şi Agricultorilor

February 9, 2022

România are un nou partid: Alianţa Antreprenorilor şi Agricultorilor

Şi nu doar un oarecare partid, ci unul cu o ideologie necesară şi adaptată vremurilor prezente.

Clasa politică actuală a eşuat şi este timpul antreprenorilor să intervină.

Captivi în birocraţie şi impredictibilitate.

Este adevărul crunt trăit zilnic de sute de mii de antreprenori şi agricultori, cei care ar putea cel mai uşor susţine bugetul de stat. Totul în timp ce clasa de mijloc este în derivă. Iar un stat cu clasa de mijloc în derivă este un stat slab, care oferă românilor un trai departe de decenţă.

Criza sanitară globală şi-a lăsat amprenta în mediul privat din România. În primele 10 luni din 2021 s-au închis peste 25 de mii de firme, in creştere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit datelor Oficiului Naţional al Registrului Comerţului. Iar statul român se află pe locul 114 în lume în privinţa susţinerii mediului de afaceri în vremuri de pandemie. Adică pe ultimul loc la nivelul Uniunii Europene.

Şocant este că în ultimii 30 de ani, 1 milion de firme au dispărut de pe piaţa din România. Antreprenorii români sunt eroii acestei naţiuni. Plătesc taxe, plătesc impozite, oferă locuri de muncă, contribuie la dezvoltarea economiei ţării, dar constată că STATUL ROMAN este orice mai puţin un partener real.

În plus, viitorul este tot mai sumbru. Peste 700 de mii de români se gândesc să fugă din România, în căutarea unui trai mai bun.

De ce a luat naştere AAA?

Alianţa Antreprenorilor şi Agricultorilor susţine că România trebuie să aibă un sistem legislativ modern, în concordanţă cu ceea ce vedem în vestul Europei. Noul partid consideră că antreprenorii au nevoie de stabilitate şi predictibilitate, că trebuie să fie liberi să îşi dezvolte afacerile – fără piedici birocratice – şi să ofere locuri de muncă bine plătite. Doar prin construirea unui mediu
antreprenorial puternic, România va avea o clasă de mijloc solidă, capabilă de a face faţă provocărilor socio-economie tot mai complexe.

În opinia noastră, a Alianţei Antreprenorilor şi Agricultorilor, toate statele dezvoltate din punct de vedere economic şi-au susţinut mediul antreprenorial şi au creat astfel o clasă de mijloc solidă, potentă financiar şi capabilă de a face faţă schimbărilor sociale şi provocărilor economico-financiare tot mai complexe. Mai mult ca oricând, România are nevoie de antreprenori cu experienţă în rândul decidenţilor politici, dar şi de un sistem legislativ modern, care să-i ofere mediului de afaceri libertate, stabilitate şi predictibilitate.

Alianţa Antreprenorilor şi Agricultorilor consideră că politica românească are nevoie ca de aer de oameni cu competenţe dovedite în lumea reală.

Nu mai sunteţi singuri şi vă aşteptăm alături de noi pentru a moderniza legislaţia antreprenorială!

Vrem să eliberăm România de birocraţie şi impredictibilitatea legislativă, eliberăm România de modificările continue ale codului fiscal. Eliberăm România de indiferenţă, nepăsare şi rea voinţă. Eliberăm România de incompetenţă.

Alte articole

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fii la curent cu ultimele noutăți

Abonează-te la newsletter

Urmărește-te în social media